Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes

Din indkøbsliste er tom

29-09-2023

Sanica panelradiatorer

🌡 Opgrader din nuværende varmeløsning med Sanica panelradiatorer 🌡

✨ Passer til ethvert hjem: Sanica panelradiatorer er udviklet med design som omdrejningspunkt. Radiatorernes tidløse og klassiske look består af en toprist samt lukkede sidepaneler i hvid, som gør, at radiatoren falder i ét med rummet. Radiatorerne er udstyret med 4 anboringer, som gør det muligt at tilsluttet radiatorventil, radiatorforskruning, luftskrue og prop. Der er flere monteringsmuligheder, da anboringerne kan anvendes efter behov.

📏 4 længder, ét formål: Panelradiatorerne kommer i hele 4 forskellige længder, hvilket giver rig mulighed for at tilpasse varmeløsningen til alle boligrum.

🏡 Fjernvarme eller Centralvarme? Ingen problem: Med fokus på fleksibilitet, er Sanica panelradiatorer den ideelle løsning, uanset om de er integreret med fjernvarmesystemer eller centralanlæg, leverer de konstant og optimal varme.

🛠 Nem installation: Sanica panelradiatorer er hurtige og nemme at montere, så man kan nyde varmen på ingen tid. Der medfølger luftskrue til at lukke luften ud af radiatoren og prop til at afblænde den overskydende anboring.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript