Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes

Din indkøbsliste er tom

Arbejde hos os

Hver dag besøger tusindvis af kunder vores butikker eller bestiller vores produkter online, mange kontakter også vores sælgere for rådgivning. Vi er en stor arbejdsgiver med ca. 3300 medarbejdere i butikker, logistik og kontorer. Med os er der en række forskellige roller og positioner, hvilket betyder, at vi kan tilbyde mange karrieremuligheder.

Her finder du ledige stillinger hos Ahlsell, bliv klogere på, hvordan det er at være en af ​​os, og hvordan vi ser på din udvikling.

Er du vores nye kollega?

For at opfylde vores kunders ønsker og forventninger har vi brug for medarbejdere med en bred vifte af videns-, erfarings- og baggrundsområder. Deler du vores interesse i at møde kundernes forskellige behov, gøre det lille ekstra og have stor mulighed for at påvirke dit arbejde? Vil du arbejde med kvalitet og service og samtidig gøre hverdagen lidt nemmere for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega?

Karrierevirksomhed

Motivationen lyder: "Ahlsell er et glimrende eksempel på en arbejdsgiver, der er lykkedes med at skabe en familievirksomhedskultur takket være sin passion og loyalitet. Som medarbejder får du god støtte i din udvikling. Vi ser også, at Ahlsell har en eminent HR afdeling, der arbejder med emner som mangfoldighed Hos Ahlsell er der en bred vifte af karrierevalg og støtte til at få en fantastisk oplevelse."

 

Arbejd hos Ahlsell


Vi ansætter folk, der skaber kreativitet, inklusion og vækst. Søger du et job, kan du måske finde det hos os som butikschef, salgschef, butikssælger, intern sælger, ekstern sælger, specialsælger, produktchef, salgssupport, webredaktør eller forretningsudvikler. Vi arbejder med miljø og bæredygtighed, butik, lager, administration, marketing, salg, kommunikation, produktdata, forretningsdata, logistik, økonomi, aftaler og alle andre muligheder på en arbejdsplads.


Vi bekymrer os om din udvikling


Vi er overbeviste om, at du præsterer og udvikler dig mest, når du føler, at du er en del af noget større. Derfor kan vi i Ahlsell godt lide klare mål og en masse feedback! Vi tror på, at læring og udvikling foregår på arbejdspladsen, og at vi har meget at vinde ved at dele hinandens viden og erfaringer, derfor opmuntrer og opmuntrer vi til intern mobilitet.

Din karriere hos os skal gå præcis, som du ønsker, det behøver ikke at betyde, at du påtager dig en lederrolle, men det kan handle om at specialisere dig inden for et forretningsområde. Hver medarbejders bidrag skaber vores virksomheds forretning og succes. Hvis du udvikler dig, udvikler Ahlsell sig!

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript