Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes

Din indkøbsliste er tom

Vores rolle i samfundet

Som en førende distributør driver vi udvikling sammen med fagfolk, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med en bred vifte af bæredygtige produkter og tjenester, vores specialistviden og logistik i verdensklasse, er det vores opgave at gøre de professionelles hverdag lettere og forhåbentlig endnu mere bæredygtig.

Her præsenterer vi vores syn på vores rolle i samfundet og deler også med os forskellige projekter og initiativer, vi deltager i. Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde og vores fokusområder.

Vores udfordringer inden for Bæredygtighed

5. Ligestilling

Ahlsell opererer i en branche, der traditionelt har været – og stadig er – mandsdomineret, hvilket er en udfordring. Derfor udfører vi et aktivt arbejde, hvor vi arbejder for både øget ligestilling og ligestilling – både indenfor virksomheden og indenfor branchen.

8. Anstændige arbejdsforhold og økonomisk vækst

Selvom ordentlige arbejdsforhold er en selvfølge i Norden, skal vi være på vagt og kræve det af vores leverandører. Industriens råstofudvinding og produktion foregår ofte i lande med dårligere kontrol, men selv i de nordiske lande er der risici. Ofte, men ikke udelukkende, er disse knyttet til udenlandske underleverandører eller kontraktansatte uden samme jobsikkerhed.

12. Bæredygtigt forbrug og produktion

Ansvarlig udvinding og genanvendelse er en af ​​branchens store udfordringer. Vi skal øge vores fokus på cirkulære processer og belønne cirkularitet. Det forudsætter en gradvis udfasning af farlige stoffer og stoffer, der ikke kan cirkuleres.

13. Bekæmp klimaændringer

Klimaet er vor tids skæbnesvangre spørgsmål. For at drive forretning i fremtiden vil det kræves, at det sker med et minimalt klimaaftryk. Ahlsell skal halvere CO2-udledningen fra 2016 til 2030 og være fossilfri i 2045.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript