Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrerækker:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes

Din indkøbsliste er tom

Ahlsells historie

Iværksætteri har altid været en drivkraft for Ahlsell. Gennem hele sin historie har Ahlsell udvidet sin virksomhed gennem fusioner og opkøb. Som følge heraf har Ahlsell medarbejdere altid fokuseret på at udvikle forretningen, der kombinerer den bedste praksis i disse selskaber til at skabe noget endnu stærkere.


1877 Historien om Ahlsell begyndte i 1877 med etableringen af ​​Bernström & Co salgsselskab. I 1922 fusionerede selskabet med R Ahlsell & Co og skærper fokus på HVAC produkter. Dette er med til at  danne grundlaget for Ahlsell Group idag.

1964 Ahlsell & Ågren blev noteret på børsen i Stockholm.

1986 Ahlsell køber El-Partner for at udvide virksomheden til den elektriske segment. Virksomheden bliver afnoteret på den svenske børs.

1987 Ahlsell bliver et datterselskab i Trelleborg-koncernen.

1990 Ahlsell udvider med køl med opkøbet af Sandblom & Stohne. Et centrallager blev bygget i Hallsberg, Sverige.

1996 Erhvervelse af Gelia, en virksomhed med et stærkt brand og salg gennem skandinaviske byggemarkeder.

1997 Skoogs Elektriska, et børsnoteret selskab, bliver opkøbt og Ahlsell bliver dermed den førende grossist på det elektrisk segment.

1998 Ahlsell erhvervede Storm Elektro og VVS Trading, og udvider dermed til det elektriske segment i Norge og HVAC-segmentet i Danmark.

1999 Nordic Capital bliver hovedaktionær. Ahlsell erhvervede LVI Tukku Oy.

2001 Værktøj & Maskiner bliver en ny business unit hvilket sker igennem købet af Tibnor Industrivaruhus.

2003 Et centrallager bliver bygget i Finland.

2004 Ahlsell køber Bergens og Stavanger Rørhandel og bliver markedsførende indenfor HVAC produkter i Norge. Selskabet styrker sin markedsledende position indenfor værktøj & maskiner i Sverige gennem opkøb af TotalPartner. Nordic Capital køber Trelleborgs aktier i Ahlsell og bliver dermed eneejer.

2005 Ahlsell køber Nexans Distribusjon AS for at blive den førende elektriske installation leverandør i Norge.

2006 Goldman Sachs og Cinven erhverver Ahlsell og bliver de nye vigtigste ejere. Ahlsell styrker sin position på det nordiske HVAC-segmentet gennem købet af køle-selskabet Tempcold.

2007 Ahlsell køber Idestrands og styrker dermed sin markedsposition i den svenske byggeindustri. Opkøb i værktøj & Maskiner produkt segmentet i Finland styrker Ahlsells førende position i Finland og de nordiske lande.

2011 Det strategiske opkøb af NEA giver Ahlsell en markedsledende position på det elektriske installations marked i Sverige. Udvidelse af logistik i Finland, Norge og Sverige bidrager til en fortsat lønsom udvikling for Ahlsell. Ahlsell beslutter at investere i verdens største automatiserede lager facilitet på logistikcenter i Hallsberg.

2012 Ahlsell blev opkøbt af CVC Capital Partners.

2013 Ahlsell styrker sin markedsposition i værktøj & maskiner i Norge ved at erhverve ProffPartner AS, Norges førende leverandør af værktøj og personlige værnemidler. Yderligere automatisering af de centrale lagre i Hallsberg og Hyvinge øger Ahlsell logistiske kapacitet og effektivitet.

2014 I henhold til Ahlsells ambition om at styrke sin tilstedeværelse som leverandør på et tidligere tidspunkt af byggeprojekter, erhvervede Ahlsell SKB Väst AB og Haucon, to førende virksomheder i beton, armering og forskalling. Ahlsell fortsatte også med at øge sin lokale tilstedeværelse gennem yderligere opkøb og etablering af nye butikker i Sverige. Kraftige Investeringer i at udvikle og udvide e-handelsplatform blev foretaget.

2015 For at kunne forsætte sin ekspansion gennem organisk vækst og vækst gennem opkøb foretager Ahlsell sin største investering nogensinde i centrallageret i Hallsberg. Gennem overtagelsen af ​​Sata Automaatio Oy i Finland udvider Ahlsell investeringerne i el-segmentet og styrker dermed sin profil i Finland. Med købet af Verktygshuset i Kiruna AB og Weldab Industrial center i Sverige  udvider Ahlsell sit tilbud til både nye og eksisterende kunder. Ahlsells B2B online butik bliver lanceret for at rykke Ahlsell enndu tættere på sine kunder.

2016 Ahlsell bliver noteret på den svenske børs Nasdaq i Stockholm.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript